WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?Dirk De Turck

Zaakvoerder sinds 1995. Al meer dan 25 jaar aan het roer van de firma DDT. Nog steeds even gedreven als in de beginjaren en altijd op zoek naar de juiste oplossing voor elke klant. Hij zal alles in het werk stellen om z’n firma slogan “reeds meer dan 25 jaar topservice” telkens weer opnieuw waar te maken.

Topservice tot in de kleinste details blijft dan ook zijn absolute prioriteit.

Zit u met een vraag? Bel ons gerust...
dirk de turck erkend vakman londerzeel +25 jaar topservice team foto

Ons team

ann vandenberghe erkend vakman londerzeel +25 jaar topservice team foto

Ann

Als echtgenote zorgt Ann mee voor een vlotte administratie. En uiteraard staat achter elke zaakvoerder een sterke vrouw.
daniel erkend vakman londerzeel +25 jaar topservice team foto

Daniel

Daniel is medewerker sinds 2001. Na bijna 20 jaar ervaring en trouwe dienst kent hij de firma door en door. Hij is een echte specialist in een perfecte afwerking van alle doorgedreven technieken.
Als rechterhand van Dirk is hij onmisbaar voor de firma. Gezien zijn jarenlange, trouwe dienst is het duidelijk dat hij DDT een warm hart toedraagt.
joren de turck erkend vakman londerzeel +25 jaar topservice team foto

Joren

Medewerker sinds 2013. Joren is véél meer dan “de zoon van…”. Hij heeft dezelfde passie en gedrevenheid om alle waarden van het bedrijf te respecteren. Hij voert alle taken uit met de juiste ingesteldheid en precisie en hij heeft zich gespecialiseerd in de vervanging van ketels.
Gezien zijn jonge leeftijd (25 jaar) is hij ook de geschikte IT-er van het bedrijf.
En natuurlijk is nu reeds de continuïteit van de firma DDT verzekerd.
Erwin erkend vakman londerzeel +25 jaar topservice team foto

Erwin

Medewerker vanaf 2009 tot 2019. Erwin heeft 10 jaar in loondienst gewerkt voor de firma DDT. Door omstandigheden heeft hij het bedrijf verlaten eind 2019. Via interimwerk komt hij gelukkig nog vaak onze ploeg versterken.
Hij is DE man voor het grotere werk: kappen, slijpen, graven en allerlei zwaardere klussen doet hij telkens in een recordtempo. Onmisbaar voor sommige fasen op een bouwwerf.
dirk de turck logo erkend vakman londerzeel +25 jaar topservice team foto

Wat kunnen wij voor u betekenen?Contacteer ons

WERKUREN
Ma - Vr : 7.30 - 18.00
Za : 8u - 12.00
ADRES
Maldersesteenweg 46
1840 Londerzeel
TELEFOON
M 0495 16 86 76
T 052 30 54 65